|   send e-post  |

hjem vinkurs gavekort priser     kontakt referanser
 

 

 

 

 

 

 

referanser

 

Jean-Yves Lingner har i flere år holdt foredrag for forskjellige firmaer, private tilstelninger, osv. ble startet i August 2006. Vi vil på denne hjemmesiden dele de tilbakemeldingene har fått fra sine kunder.

 

"Jean Yves Benoit Lingner ledet oss gjennom en meget interessant smaking av hvite Bordeaux viner. En vel forberedt og kunnskapsrik foreleser, som vi gjerne anbefaler til andre vinklubber."

Vinaften hos Wason vinklubb, 30.08.06. For å lese hele artikkelen, følg linken til www.wason.no

 

"Jean-Yves has the incredible capability of communicating and sharing his deep technical wine knowledge with enthusiasm among people without altering the pleasure of wine tasting!"  

Emmanuel Thibaut, les Amis du Vin, Oslo. Jean-Yves holder vinkurs en gang i måneden for Les Amis du Vin.

 

”Etter første kveld med tema mat og vin – går vi bare å gleder oss til neste i november. Italienske viner fra Veneto området og italienske oster var et perfekt valg, og vi vil nå holde faste temakvelder mat/vin hver måned fremover med hjelp til temaer fra Jean Yves. Han klarte kunststykket å holde et personlig men informativt kurs og atmosfæren var upåklagelig!”

Linn Therese Andersen, Daglig leder. VinTreff 11.10.06 på Caféen Pikene på Hjørnet, Lillestrøm.

 

"Eksportfinans vil få lov til å takke for et meget vellykket utvalg av viner til vår middag med en av våre beste kunder. I tillegg ble det satt stor pris på å få en innsiktsfull, presis og pedagogisk presentert forklaring på valget av viner i lys av menyen denne kvelden."

Tor F. Johansen, Adm.direktør Eksportfinans, 21.12.06.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2006 vinglede.net        Jean-Yves Lingner      Linjeveien 72B, 1087 Oslo     97045834         jean-yves[at]lingner.as                      design and development by Fredrik Swift